en

Arhiva anunturi

Invitaţie la curs de formare - termen limită 22 august 2012
17 august 2012

Consorţiul Internaţional Lectura şi Scrierea pentru Dezvoltarea Gândirii Critice vă invită să participaţi la cursul de formare Comenius/ Grundtvig " Motivating adult learners' participation and persistence in lifelong learning - strategies & practical tips" pe care îl desfăşoară in Cluj-Napoca, 3 - 7 septembrie 2012.
La adresa http://ec.europa.eu/education/trainingdatabase/index.cfm?fuseaction=DisplayCourse&cid=32372 se găsesc detalii referitoare la acest curs.
Cursul se adresează cu precădere formatorilor, dar şi cadrelor didactice care desfăşoară activităţi de învăţare cu adulţii (părinţi, elevi de scoală postliceală/ liceu ...).

Participarea la curs este gratuită dar cazarea şi masa nu sunt asigurate.
Limba utilizată la acest curs este engleza. Cei interesaţi vor participa la curs pe toata perioada celor 5 zile. Este nevoie ca participanţii să aibă acces la calculator şi internet în perioada premergătoare cursului şi in luna ulterioară cursului.
La final, participanţii la acest curs vor primi un certificat de participare.

Doritorii sunt rugaţi ca până la data de 22 august 2012 să trimită la adresa office@rwctic.org o scrisoare de intenţie (250 - 300 cuvinte) în limba engleză în care să precizeze şi cum îşi propun să utilizeze cele învăţate la curs în activitatea profesională.

Aşteptăm cu interes participarea Dvs. la curs.

Inapoi la arhiva

NOUTĂȚI

Pagina de Facebook a ALSDGC România

Pagina de Facebook a Asociației LSDGC România se găsește aici. Vă invităm să o vizitați. ...

mai multe
Primul seminar de diseminare (E3) - proiect BleTeach

Primul seminar de diseminare (E3) în cadrul proiectului BleTeach va avea loc în 29-30 septembrie 2016, la Cluj-Napoca. Seminarul se va desfășura sub forma unui atelier de lucru și se adresează...

mai multe
Portal pentru promovarea lecturii

Institutul Goethe a lansat un portal pentru promovarea lecturii în țări din sud-estul Europei (Inclusiv România). Portalul are o secțiune în limba română pe care vă invităm să o vizitați. ...

mai multe
Publicaţia Lecţii de matematică pentru dezvoltarea gândirii critice

A apărut cartea Lecţii de matematică pentru dezvoltarea gândirii critice de Ariana Văcăreţu publicată cu sprijinul ALSDGC. Pentru detalii vizitaţi pagina Publicaţii - Alte publicaţi...

mai multe