en

Publicatii

Mentorat pentru dezvoltare complexă

Cartea Mentorat pentru dezvoltare complexă se adresează cadrelor didactice, consilierilor școlari și, în general, persoanelor interesate să sprijine dezvoltarea auto-dirijată a tinerilor.

Cartea prezintă rezultatele proiectului Mentorat pentru dezvoltare complexă, proiect implementat de de Asociația „Lectura și Scrierea pentru Dezvoltarea Gândirii Critice” România cu sprijin financiar de la Foundation Open Society Institute – cu contribuţia Education Support Program Budapesta, în perioada septembrie 2011 –ianuarie 2013.
Publicația conține o scurtă prezentare a programului de mentorat (curriculum-ul programului de mentorat, principiile de bază ale acestui program și demersul și instrumentele utilizate în monitorizarea și evaluarea programului) și 11 studii de caz care prezintă rezultatele acestui program.
 
Descărcați cartea Mentorat pentru dezvoltare complexă.  

Inapoi la publicatii

NOUTĂȚI

Adunarea Generală ALSDGC România 2018

Adunarea Generală a ALSDGC România va avea loc în 23 februarie 2019, orele 15 - 18.30, la Biblioteca Județeană Cluj-Napoca, Calea Dorobanților 104, sala Adolescenți, la etajul 4.

mai multe
Cursul de formare continuă Literație și Gândire Critică pentru Învățare

Programul de formare continuă pentru cadre didactice din învățământul secundar este acreditat (OMEN 3088/ 16.01.2019).  Cursul are 89 ore și 22 credite și a fo...

mai multe
Pagina de Facebook a ALSDGC România

Pagina de Facebook a Asociației LSDGC România se găsește aici. Vă invităm să o vizitați. ...

mai multe
Publicaţia Lecţii de matematică pentru dezvoltarea gândirii critice

A apărut cartea Lecţii de matematică pentru dezvoltarea gândirii critice de Ariana Văcăreţu publicată cu sprijinul ALSDGC. Pentru detalii vizitaţi pagina Publicaţii - Alte publicaţi...

mai multe