en

Arhiva anunturi

Anunț demarare curs Dezvoltarea competențelor de literație în și prin disciplinele școlare (DCLit)
10 noiembrie 2014

Asociația Lectura și Scrierea pentru Dezvoltarea Gândirii Critice România, în parteneriat cu Casa Corpului Didactic Cluj, anunță demararea cursului de formare pilot Dezvoltarea competențelor de literație în și prin disciplinele școlare.
Cursul se adresează cadrelor didactice de toate specialitățile din învățământul primar și secundar. Cele 3 întâlniri față-în-față, fiecare cu durata de 4 ore, vor avea loc la CCD Cluj (str Septimiu Albini, nr 91). Prima întâlnire față-în-față se va desfășura în 10 ianuarie 2015, între orele 9.00-13.00. Participanții care încheie cu succes cursul vor primi adeverință de participare din partea ALSDGC România și CCD Cluj.
Pentru înscriere, vă rugăm să completați formularul on-line disponibil la https://docs.google.com/forms/d/1gEQAbmuMZ0E6i7mDOQGSCoN39YpJ0B2Vegqh2s7Nsnk/viewform?usp=send_form până cel târziu în data de 15 decembrie 2014.
Pentru informații suplimentare, vă rugăm să consultați secțiunea Oferta de servicii de pe acest website și/ sau să ne scrieți la office@alsdgc.ro până în data de 10 decembrie 2014.

Inapoi la arhiva

NOUTĂȚI

Adunarea Generală ALSDGC România 2018

Adunarea Generală a ALSDGC România va avea loc în 23 februarie 2019, orele 15 - 18.30, la Biblioteca Județeană Cluj-Napoca, Calea Dorobanților 104, sala Adolescenți, la etajul 4.

mai multe
Cursul de formare continuă Literație și Gândire Critică pentru Învățare

Programul de formare continuă pentru cadre didactice din învățământul secundar este acreditat (OMEN 3088/ 16.01.2019).  Cursul are 89 ore și 22 credite și a fo...

mai multe
Pagina de Facebook a ALSDGC România

Pagina de Facebook a Asociației LSDGC România se găsește aici. Vă invităm să o vizitați. ...

mai multe
Publicaţia Lecţii de matematică pentru dezvoltarea gândirii critice

A apărut cartea Lecţii de matematică pentru dezvoltarea gândirii critice de Ariana Văcăreţu publicată cu sprijinul ALSDGC. Pentru detalii vizitaţi pagina Publicaţii - Alte publicaţi...

mai multe