en

Arhiva anunturi

Atelier Social Media & Adult Trainings - 22 iunie 2014, ora 16.30, Cluj-Napoca
8 iunie 2014

În cadrul Conferinței Impactul programului de formare continuă a profesorilor Lectura și Scrierea pentru Dezvoltarea Gândirii Critice organizată de CILSDGC la Cluj-Napoca, Vila Diakonia, în 22 iunie 2014,va avea loc atelierul de lucru Social media & Adult Trainings (la orele 16.30).
În cadrul atelierului vor fi prezentate și discutate rezultatele proiectului Grundtvig Social Media & Adult Trainings și vom proiecta împreună un curs de tip blended learning de dezvoltare profesională a formatorilor LSDGC. În proiectarea curriculumului cursului vom analiza posibilitatea utilizării instrumentelor Social Media.
Vă așteptăm cu drag!
Inapoi la arhiva

NOUTĂȚI

Adunarea Generală ALSDGC România 2018

Adunarea Generală a ALSDGC România va avea loc în 23 februarie 2019, orele 15 - 18.30, la Biblioteca Județeană Cluj-Napoca, Calea Dorobanților 104, sala Adolescenți, la etajul 4.

mai multe
Cursul de formare continuă Literație și Gândire Critică pentru Învățare

Programul de formare continuă pentru cadre didactice din învățământul secundar este acreditat (OMEN 3088/ 16.01.2019).  Cursul are 89 ore și 22 credite și a fo...

mai multe
Pagina de Facebook a ALSDGC România

Pagina de Facebook a Asociației LSDGC România se găsește aici. Vă invităm să o vizitați. ...

mai multe
Publicaţia Lecţii de matematică pentru dezvoltarea gândirii critice

A apărut cartea Lecţii de matematică pentru dezvoltarea gândirii critice de Ariana Văcăreţu publicată cu sprijinul ALSDGC. Pentru detalii vizitaţi pagina Publicaţii - Alte publicaţi...

mai multe