en

Arhiva anunturi

Anunţ selecţie mentori - Proiect mentorat pentru dezvoltare complexă
7 decembrie 2011

În cadrul proiectului "Mentorat pentru dezvoltare complexă", ALSDGC Romania anunţă selecţia a 10 cadre didactice, membre ALSDGC, care doresc să devină mentori pentru tineri liceeni dezavantajaţi social. Selecţia mentorilor se desfăşoară în perioada 5-16 decembrie 2011.

Proiectul "Mentorat pentru dezvoltare complexă", sprijinit financiar de Fundaţia Open Society Institute, urmăreşte să contribuie la dezvoltarea complexă a tinerilor liceeni dezavantajaţi social pentru a-i capacita sa participe pe deplin, eficient şi in mod responsabil la viaţa societăţii.Pentru mai multe informaţii despre proiect, vă invităm să vizitaţi www.alsdgc.ro, secţiunea Proiecte.

Detalii privind criteriile şi procesul de selecţie sunt disponibile pe grupul yahoo al membrilor Asociaţiei.

Inapoi la arhiva

NOUTĂȚI

Adunarea Generală ALSDGC România 2018

Adunarea Generală a ALSDGC România va avea loc în 23 februarie 2019, orele 15 - 18.30, la Biblioteca Județeană Cluj-Napoca, Calea Dorobanților 104, sala Adolescenți, la etajul 4.

mai multe
Cursul de formare continuă Literație și Gândire Critică pentru Învățare

Programul de formare continuă pentru cadre didactice din învățământul secundar este acreditat (OMEN 3088/ 16.01.2019).  Cursul are 89 ore și 22 credite și a fo...

mai multe
Pagina de Facebook a ALSDGC România

Pagina de Facebook a Asociației LSDGC România se găsește aici. Vă invităm să o vizitați. ...

mai multe
Publicaţia Lecţii de matematică pentru dezvoltarea gândirii critice

A apărut cartea Lecţii de matematică pentru dezvoltarea gândirii critice de Ariana Văcăreţu publicată cu sprijinul ALSDGC. Pentru detalii vizitaţi pagina Publicaţii - Alte publicaţi...

mai multe