en

Arhiva anunturi

Follow-up atelier de formare CLIL through CLIL (seria martie 2011)
6 decembrie 2011

În 11 ianuarie 2012, orele 9-17, ALSDGC organizează un atelier de follow-up la activitatea de formare CLIL through CLIL din 4-5 martie 2011.
Cadrele didactice care au participat la activitatea de formare din martie 2011 sunt invitate să participe la această activitate.
Această activitate se desfăşoară în cadrul proiectului Assessment and Evaluation in CLIL (Content and Language Integrated Learning), proiect finanţat de UE prin programul KA2. Pentru mai multe informaţii despre proiect, vă invităm să vizitaţi www.aeclil.eu şi http://www.alsdgc.ro/proiecte/view/id/31/lang/ro.

Pentru detalii legate de atelierul de follow-up la activitatea de formare CLIL through CLIL vă invităm să ne contactaţi la adresa office@alsdgc.ro.
Inapoi la arhiva

NOUTĂȚI

Adunarea Generală ALSDGC România 2018

Adunarea Generală a ALSDGC România va avea loc în 23 februarie 2019, orele 15 - 18.30, la Biblioteca Județeană Cluj-Napoca, Calea Dorobanților 104, sala Adolescenți, la etajul 4.

mai multe
Cursul de formare continuă Literație și Gândire Critică pentru Învățare

Programul de formare continuă pentru cadre didactice din învățământul secundar este acreditat (OMEN 3088/ 16.01.2019).  Cursul are 89 ore și 22 credite și a fo...

mai multe
Pagina de Facebook a ALSDGC România

Pagina de Facebook a Asociației LSDGC România se găsește aici. Vă invităm să o vizitați. ...

mai multe
Publicaţia Lecţii de matematică pentru dezvoltarea gândirii critice

A apărut cartea Lecţii de matematică pentru dezvoltarea gândirii critice de Ariana Văcăreţu publicată cu sprijinul ALSDGC. Pentru detalii vizitaţi pagina Publicaţii - Alte publicaţi...

mai multe